5053873217 [email protected]

IEG Live ve Lucé StageArt’ın organizasyonuyla Toshiba ana sponsorluğunda tüm zamanların unutulmaz aşk hikayesi Romeo ve Juliet’in nefes kesen gösterisi perdelerini açtı. Kenan İmirzalıoğlu, Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan, Pınar Altuğ Atacan-Yağmur Atacan, Asuman Krause, Ayşe Kucuroğlu gibi sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarının da büyük bir heyecanla izlediği gösteri 21 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında Zorlu Center PSM’de sanatseverlerle buluşacak.

Romeo Juliet

William Shakespeare’in ölümsüz aşk öyküsü “Romeo ve Juliet”, müziği, sözleri ve oyuncularıyla “güzelliğe ve farklılığa adanmış bir ilahi” olarak İstanbullu seyircileri büyülemeye hazırlanıyor. David Zard’ın yapımcılığında, Giuliano Peparini’nin özgün rejisi, Gérard Presgurvic’in besteleri ve Vincenzo Incenzo’nun sözleri ile yeniden yorumlanan bu unutulmaz klasik, 1 Mart’a kadar Zorlu Center PSM’de unutulmayacak bir aşk hikayesini seyirciyle buluşturacak.Kenan+İmirzalioglu

Pınar+Altuğ+Atacan_Yağmur+Atacan
İtalya’da Sahnelenmiş En Yüksek Bütçeli Oyun
İtalya’da 8 ay içinde 400 bini aşkın izleyici tarafından ayakta alkışlanan ve 45 sanatçının rol aldığı gösteri, kusursuz koreografisi ve yönetmenliği ile Istanbul’llu sanat severlere unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.
23 sahne değişimi ve 270’ten fazla kostümün kullanıldığı oyunun sahne arkasında 40 teknisyen, 6 kişilik iletişim ekibi ve 15 kişilik yapım ekibi görev yapıyor. Romeo e Giulietta 13 TIR dolusu dekor, kostüm ve teknik donanımla İstanbul’a geliyor.
Neslişah+Alkoçlar_Engin+Altan+Düzyatan
Aşkla ilgili gelmiş geçmiş en önemli başyapıt olan Romeo ve Juliet’i dev bir prodüksiyon ve hayranlık uyandıran bir yorumla sahneye taşıyan gösterinin biletleri www.biletix.com adresinden ya da Biletix gişelerinden satın alınabiliyor.