5053873217 [email protected]

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA’nın yirminci yıldönümü yemeği, Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi M. Koç ve Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan M. Yaramancı’nın ev sahipliğinde FourSeasons Hotel İstanbul at theBosphorus’ta gerçekleştirildikatıldı.

Turmepa Rahmi Koç
20. yılı sebebiyle kamuoyunu deniz kirliliği konusunda bilgilendirmek ve farkındalığı yükseltmek için kampanya başlatan TURMEPA’ya destek veren ünlü isimlerde geceye katıldı.Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Melisa Sözen, Mehmet Günsür’ün yer aldığı kamu spotu ve billboard görselleri gecede, watch- out sistemiyle yayınlandı. Geceye set çalışmaları nedeniyle katılamayan Halit Ergenç ise video mesaj gönderdi. Dev ekrandan yayınlanan mesaj, geceye katılanlar tarafından büyük alkış aldı.

Yaramancı, bu özel gecede 20 yıl önce deniz temizliği konusunu gündeme getirerek derneğin kuruluşuna önderlik yapan Rahmi M. Koç’a, günün anısına özel bir hediye takdim etti. Oylum Talu’nun sunuculuğunu üstlendiği gecede, ayrıca Rahmi M. Koç ve Tezcan Yaramancı, derneğin kuruluşunu birlikte gerçekleştirdikleri Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Metin Kalkavan ve Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Sayın Cengiz Kaptanoğlu’na plaket takdim ettiler.

20 yıl boyunca derneğe desteklerini esirgemeyen ve atık toplama faaliyetleriyle mavi denizlerde derneğin bayrağını dalgalandıran Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı – LucienArkas, Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı – Yılmaz Ulusoy,Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konukoğlu’na ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç’a 20. yıl özel teşekkür plaketi verildi.