5053873217 [email protected]

 

Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor; bünyesinde bulundurduğu Vespa, Moto Guzzi, Aprilia ve Piaggio markalarının yeni modellerini, motosiklet dünyasının buluşma noktası niteliğini taşıyan Eurasia Motor Bike Fuarı 2015’te görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

PIAGIO

CNR İstanbul’da 26 Şubat – 01 Mart 2015 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açacak olan Eurasia Moto Bike- Uluslararsı Motorsiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuari motosiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Bu yıl yedincisi gerçekleşecek olan fuarda Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor 5 yeni modelini tanıtacak.

Fuar öncesi değerlendirmede bulunan Ferco Motor Pazarlama Müdürü Seda Önalan Gül “Ferco Motor olarak motosiklet tutkunları ile buluşma noktamız olan etkinlikleri çok önemsiyoruz. Fuara Piaggio Group’un her segmentten en yeni modelleri ile katılıyor olmamız bunun bir göstergesi. Motosiklet tutkunlarını yeni modellerimizle bir araya getirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bünyemizde bulunan tüm markalarımızın en güncel modellerini Türkiye çapındaki 27 satış noktamızda sunuyoruz. Yeni bayiliklerle önümüzdeki süreçte büyümeye devam edeceğiz.” dedi.

Ferco Motor, bünyesinde bulundurduğu Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi markalarının yeni sezon modellerini sergileyeceği fuarda ayrıca ödeme kolaylıkları ve satış sonrası hizmetlerini de duyuracak. Ferco Motor bu yıl da yoğun bir ziyaretçi sayısına ulaşmayı hedefleyen fuara özel ilk kez sergileyeceği Vespa GTS ve GTS Super, Aprilia RSV4, Aprilia Caponord 1200 Rally, Moto Guzzi V7 II modellerinin yanı sıra 25 adet ürününü de İstanbul Fuar Merkezi’nde motosiklet tutkunlarıyla buluşturacak.

Uzun yol konforuyla günlük kullanım ergonomisi bir arada: Aprilia Caponord 1200 Rally

Aprilia daha güvenli, daha konforlu, daha donanımlı Caponord 1200’ün yeni versiyonu ile turing segmentinde çıtayı daha da yukarıya çekiyor. Sürüş keyfi ile sürüş güvenliğini aynı potada eriten Aprilia Caponord 1200 Rally, seyahati maceraya dönüştürmek ve yolların sınırlarını zorlamak isteyenlere hitap ediyor. Uzun yol performansıyla günlük kullanım kolaylığını harmanlayan dengeli yapısıyla dikkat çeken Caponord 1200 Rally gücünü 90 derece açılı V2 silindirli 1197 cc’lik motordan alıyor. Alt devirlerden itibaren yüksek çekiş gücü sunan motor yüksek performans beklentilerini en iyi şekilde karşılarken; Spor, Turing ve Yağmur sürüş modlarına sahip Ride-by-Wire özelliğiyle farkını ortaya koyuyor.

Daha hafif, daha güçlü; Yeni Aprilia RSV4 RR;

Dünya SBK Şampiyonasında 6 yılda 7 şampiyonluk kazanan ve tüm zamanların en iyi superbike modeli olarak kendini ispatlayan bir projenin yansıması olan yeni Aprilia RSV4 RR bir yarış motosikletinin yola uyarlanmış en iyi halini simgeliyor. Tasarımı ve teknolojisiyle rakipsiz olan Aprilia RSV4’de seri üretim spor motosikletlerde rastlanmayan 65 derece açılı V4 motora kullanılırken, 18 şampiyonluk ve 250 GP sınıfında 143 Grand Prix yarışı kazanan bir imparatorluğun varisi olan iskelet kullanıldı. Tüm bu yapı motoru ve motosikletin dinamiklerini yöneten en modern elektronik sistemlerle zenginleştirildi. Ride-by-Wire, wheelie ve aPRC dinamik kumanda platformu gibi özelliklerle dikkat çeken Aprilia RSV4 RR 201 HP gücündeki 1000 cc’lik motoruyla yüksek performans beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı.

Şehrin yeni 3 Tekerleklisi; Piaggio MP3 300 LT

Dünyanın ilk üç tekerlekli scooter modeli Piaggio Mp3, Avrupa genelinde yakaladığı 150.000 adetlik satış başarısının ardından yeni nesliyle yollara çıkıyor. Devrim yaratan Piaggio Mp3 500’ün piyasaya sürülmesinden sadece birkaç ay sonra yoğun kent yaşamında kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanan Mp3 300 LT de piyasadaki yerini alıyor. 300 cc motoruyla hafif ve kıvrak bir yapı ortaya koyan Mp3 300 LT, ikili bağımsız eğilir ön tekerlek teknolojisi ve dört kollu bağlantı sistemiyle maksimum sürüş keyfi ile sürüş güvenliğini bir arada sunuyor. Piaggio Mp3 özel donanımlar ve renk seçeneklerinin yanı sıra Business ve Spor versiyonlarıyla satışa sunuluyor.

Birinci Kalite Bir Çalışmadan İkinci Hamle; Moto Guzzi V7 II

Moto Guzzi V7 II teknoloji, güç aktarımı, ergonomi, güvenlik, konstrüksiyon ve kaplamasıyla sürüş keyfi bakımından tamamen yeni bir motosiklet. Baştan aşağı yenilenen Moto Guzzi V7 II yeni şanzımanıyla sürüş keyfini artırırken yakıt ekonomisi de sağlıyor. Motorla uyum içerisinde çalışan şanzıman günlük kullanımda düşük devirlerde yüksek çekiş gücü sunarak yakıt tüketimini düşürüyor. Dark Rider’dan Scrambler’a, Legend’dan Dapper’a her bir kullanıcıya kendi V7’sini “özel” oluncaya kadar farklılaştırma ve kişiselleştirme imkanı sunuluyor. V7 ünlü ve popüler Stone, Special, Racer versiyonlarıyla satışa sunuluyor.

Ailenin en büyüğü ve en güçlüsü; Yeni Vespa GTS ve GTS Super

Gelmiş geçmiş en spor Vespa serisi; güvenlik, teknoloji, konfor ve her ayrısı titizlikle işlenmiş rötuşlarıyla standartları belirlemeye devam ediyor. Şimdiye kadar İtalyan tasarımının dünyadaki tartışmasız elçisi olan ve modası geçmeyen motosiklet dünyasının ikonu olarak Vespa’nın büyük gövdeli versiyonu, yeni ve daha geniş bir kask bölmesine, daha konforlu bir seleye ve en yeni nesil gösterge gurubuna sahip. Vespa GTS ve Vespa GTS Super’de tek silindirli, 4 zamanlı, 4 supaplı, sıvı soğutmalı elektronik enjeksiyonlu 300 cc’lik bir motor görev yapıyor. 7500 devir/dk’da maksimum 22 PS güç üreten motor 5000 devir/dk’da 22,3 Nm’lik maksimum torka ulaşıyor. Bu değerler hızlı gaz tepkisini ve etkileyici bir performansı beraberinde getirirken, yeni büyük gövdeli Vespa’ları gerek tek başına, gerekse de yolcu eşliğinde hem şehir trafiğinde, hem de uzun mesafeli kullanımlarda konforlu araçlar haline getiriyor.

Ferco Motor hakkında:

Ferco Grup bünyesinde faaliyet gösteren Ferco Motor ve Müzik Sistemleri A.Ş. 2000 yılından bu yana, Avrupa’nın 1’inci, dünyanın en büyük 4’üncü motosiklet üreticisi olan Piaggio & C.S.p.a’nın, Türkiye genel distribütörlüğünü yapmaktadır. Piaggio & C.S.p.a bünyesindeki Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi ve Derbi markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini, Türkiye genelinde 27 bayii ve yetkili servisiyle vermektedir. Ferco Motor, scooter kültürünü yaymak amacı ile satış ve satış sonrası hizmetler haricinde de yatırımlara imza atmaktadır. Vitesli ve otomatik güvenli sürüş merkezi Vespa Academy, Ferco Motor kullanıcılarını etkinlikler ve gezilerle bir araya getiren Vespa Lovers Club ve daha geniş bir kitleye scooter keyfini yaşatmayı hedefleyen uzun dönem kiralama hizmeti Almost My Scooter ile motosiklet kültürünün her alanında hizmet vermektedir.