5053873217 [email protected]

O Ses Türkiye programında bazı jüri üyeleri ve yarışmacılar Özgecan Aslan’ın öldürülmesini protesto etmek için kırmızı bant taktı . Programdaki dans gösterileri de iptal edildi.

özge

Geçtiğimiz günlerde hunharca bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan için tüm Türkiye’de protesto gösterileri düzenleniyor. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeleri ve yarışmacıları da tepkilerini kollarına kırmızı bant takarak gösterirken, konuyla ilgili açıklamalarda bulundular. Acun Ilıcalı kırmızı bant takmazken siyah bir kıyafet giyerek ptotesto etti. Ebru Gündeş program ile ilgili bir açıklama yaparak, ‘Özgecan Aslan’ın yasının tutulduğundan dolayı bugün yarışmacıların dans gösterileri yapmayacağı sadece şarkı söyleyeceğini açıkladı.

Programın sunucusu Acun Ilıcalı ve jüri üyesi Gökhan’ın ardından konuşmasına başlayan Hadise, Özgecan’ı acımasızca katleden canilerin idamını istedi.“Benim istediğim şu, açık açık söyleyeceğim canlı yayındayız,bir şeyler değişmeli bu ülkede. böyle insanlar yaşamamalı bana göre. Yaşamamalı! Kusura bakmayın evet canlı yayındayız hep dikkkat etmeliyiz söylediklerimize ama ben bu konuda hiçbir şekilde mütevazi olmuyorum. Buradan devlete sesleniyorum: Ne olur bu insanlar dışarıya çıkmasınlar! Ne olacaksa olsun, yok olsunlar yani. Ve Özgecan’ın ailesine ailesine Allah’tan sabır ve rahmet diliyorum.”