5053873217 [email protected]

O Ses Türkiye dün akşam büyük final gecesiyle ekrana geldi. O Ses Türkiye’nin finalinde 4 isim yarıştı.

Hadise’nin takımında yer alan Zeo Jaweed,

Ebru Gündeş’in takımından Elnur Huseyinov

Gökhan Özoğuz’un takımından Emrah Güllü ile Kaya Aslantepe finalde mücadele etti.

O SES FİNAL

Nefes kesen final mücadelesinde elenen ilk isim ise belli oldu. Hadise’nin takımından finale kalan tek isim olan ve Türkçe rap şarkılarıyla yarışmanın favorilerinden gösterilen Zeo Jaweed yapılan sms oylamaları sonucunda finalde elenen ilk yarışmacı oldu. Böylece bugüne kadar O Ses Türkiye’yi hiç kazanamayan jüri üyesi Hadise iddialı olduğu bu sene de O Ses’i kazanamamış oldu.

O Ses Türkiye finalinde geriye Gökhan’ın takımından Emrah Güllü ve Kaya Aslantepe ile Ebru Gündeş’in takımından Elnur Huseyinov kaldı. Daha sonra yapılan sms oylaması sonucunda elenen 2. isim ise Emrah Güllü oldu. O Ses Türkiye finalde son iki kalan iki finalist ise Gökhan’ın takımınan Kaya Aslantepe ile Ebru Gündeş’in takımından Elnur Huseyinov oldu.

 

O Ses Türkiye’nin 2015 şampiyonu saatler gece yarısını gösterdiğinde açıklandı. Büyük heyecana sahne olan son iki yarışmacı arasındaki son finalde Azeri kökenli şarkıcı Elnur Huseyinov ile Emrah Güllü yarıştı. Halk oylaması sonucu atılan smslerle O Ses Türkiye’nin birincisi belli oldu. O Ses Türkiye’yi bu sene Ebru Gündeş’in takımında yarışan ve daha ilk günden yarışmanın en favori ismi olarak gösterilen Elnur Huseyinov kazandı. Elnur Huseyinov yarışmanın ardından ise canlı olarak yayınlanan 3 Adam programına konuk oldu. Ebru Gündeş jüri üyeliğinde ilk defa yarışmayı kazanmış oldu.