5053873217 [email protected]

All Access Kors’un 7. Sezonunda, Michael Kors fanları 18 Şubat 2015, Çarşamba günü saat:17.00’de gerçekleştirilecek 2015 Kış defilesini bir mikrosite aracılığıyla canlı olarak izleyebilecek.

10560_AAK_SOCIAL_MIDDLE_EAST_2

Dünya çapındaki tüm sevenleri ve takipçileri ile New York defilesinin heyecanını paylaşaak olmaktan heyecan duyduklarını belirten Michael Kors, “Defile tarif edilemez bir deneyim. Her sezon daha iyi bir canlı yayın sunumunu yapmak için sınırlarımızı zorluyoruz” dedi.

Bu sezon Michael Kors teknolojinin en yüksek kalitesini sunan Sony yayın kameralarını kullanarak aynı zamanda mobil ve tabletlerden de izlenebilecek bir canlı yayın deneyimi yaşatacak. Ayrıca marka F55 4k kamera çekimi sağlayarak koleksiyonun tüm detaylarını gözler önüne serecek ve defile slow motion olarak da izlenebilecek.

11 Şubat’ta açılan mikrositede dijital saatle geri sayım ekranı gösterilecek. Marka fanları live.michaelkors.com üzerinden defile için LCV yapabilecek, böylece defile öncesi e-mail adreslerine önceden bir hatırlatma maili gelecek. Defile öncesinde, izleyiciler kulis görüntülerini de izleme şansını elde edecek. Defile esnasında, mikrositede konu ile ilgili atılan tweetler ve yapılan paylaşımlar yayınlanacak.

Canlı yayının ardından, defileye ait görseller, zoom’lu görseller gün boyu sitede yayınlanacak. Takip eden saatlerde, markanın resmi web sitesinde bulunan Destination Kors’ta ise koleksiyon hakkında yazılar ve katılımcılar yayınlayacak.