5053873217 [email protected]

Tv8′de yayınlanan İşte Benim Stilim’de bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu. Yarışmacıların kıyafet balosu konseptiylr podyuma çıktıkları yarışmada, bir kişi daha yarışmaya veda etti.

Almila ve Maria’nın jürinin karşısına çıktığı eleme anında, jüri üyeleri ağırlıklı olarak Almila’nın adını söyleyerek gitmesini istediler. Yarışmaya Maria devam ederken, Almila veda eden isim oldu.

Geçen hafta elenen Gökçe Markal’ın ardından Bu Stil Benim Eleme Gecesi’nde kim elenecek? Hafta içi büyük tartışmaların yaşandığı Bu Stil Benim Eleme Gecesi sürpriz konuklarla bu akşam gece ekranlara gelecek. Bu Tarz benim olan ismi Bu Stil Benim olarak değişen yarışmada kmin eleneceği merak konusu. Üç isim Cuma günü taç aldıkları için koruma altına alındılar ve eleme gecesinde elenemeyecekler.

İşte Benim Stilim’de haftaiçi oldukça fazla tartışma yaşandı. Zaman zaman jüri üyeleri de sinirlerine hakim olamadılar ve tartışmaların ortasında kaldılar. Zeynep Öztürk , Gülay Hançer ve Melisa Şahin taç giydikleri için elenme korkusu yaşamayacak. İşte Benim Stilim Eleme Gecesi konuk jüri üyesi Ersin Korkut.  İşte Benim Stilim gala gecesinde Ayshe, Cem Belevi, Simge ve Yankı Alper şarkıları ile renk katacak.
Hafta başından bu yana oldukça sinirli olduğu gözlenen Özden Cerrahoğlu, cuma günü de Melisa Şahin’le tartıştı. Melisa Şahin’i adeta çileden çıkaran Özden, Melisa’yı ağlattı ve stüdyoyu terketti. Melisa Şahin yaşanan bu olayların ardından taç alınca şaşkına döndü.  Özden Cerrahoğlu’nun şımarıklık ve ukalalık boyutundaki tavırlarına çok sinirlenen Nur yerlitaş sonunda patladı.Özdeni fena azarladı. Bunun üzerine Özden Cerrahoğlu ağladı.stilim