5053873217 [email protected]

Makyaj Uzmanı Mary Philips, cilde uygulanan makyaj kadar cilt bakımının çok daha önemli olduğunu vurguluyor. Kan akışını hızlandırmak ve şişkinliği gidermek için yüze masaj uyguladıklarını anlatıyor.

LOPEZ

Nemlendirici veya fondötenin cilde hemen uygulanmasının sakıncalı olduğunu belirten Philips, “Bu ürünleri avucunuzda ısıttıktan sonra uygularsanız emilimi hızlandırmış olursunuz. Belirli bir sıcaklığa ulaştığında kozmetik ürünler, cilde daha çabuk nüfuz eder” dedi.

Philips, Lopez’in cildine fondöten veya nemlendirici uygulamadan önce ürünleri avucunun içerisinde hafifçe ısıtarak vücut sıcaklığına getiriyor ve o şekilde uyguluyor.

Pürüzsüz cildi ve güzelliği ile kadınların hayran olduğu Jennifer Lopez’in bu güzelliğini elde etmek için uyguladığı belli teknikler var.

Sizin için Jennifer Lopez’in güzellik sırlarını araştırdık…

Pürüzsüz bir cilt
Fondöteninizi krem şeklinde olanlardan seçin. Fırça veya sünger kullanmadan ellerinizle yüzünüze sürün.

Etkileyici gözler
Göz kapağınız için kullandığınız fondötenin bir ton açığını tercih edin ve her tarafına yedirerek sürün. Göz altına aydınlık vermesi için bir iki ton açık göz altı kapatıcı kullanın.

Göz kapağınıza açık tonlarda ışıltılı bir far tercih edin ve gözlerinizin orta kısmından başlayarak köşeler daha koyu olacak şekilde koyu bir far kullanın. Farı gözünüze çok fazla sürmeyin ve sürdüğünüz farı kesinlikle yayın, böylelikle aşırı görüntü kaybolacak ve hafif bir gölgelik gelecek. İnce bir eyeliner ile göz makyajınızı tamamlayın.
Kirpiklerini kıvırın ve iki kat rimel sürün. Kaşlarınızı, kaş fırçası ile tarayarak şekil verin.

Bronz ve ışıltılı yanaklar
Elmacık kemiklerinize bronz ve ışıltılı bir allık kullanın. Allık yüzünüzde kullandığınız fondötenden biraz daha koyu olsun bu şekilde yüzünüz ince gözükecek.

Doğal reklerde bir ruj
Dudaklarınızın hatlarını, ten rengine yakın bir kalem ile belirleyin ve doğal renklerde bir ruj kullanın ve parlatıcı sürün.