5053873217 [email protected]

[youtuber error=’Not a YouTube, Vimeo or Google Video URL: https://www.youtube.com/watch?v=DykFQ6gZK5Y’]

Rating’de eski başarısını yakalayamayan Ulan İstanbul internet üzerinden yayınlanmaya devam edecek.

ferdi derya ulan istanbul

Ulan İstanbul nasıl izlenebilecek Kanal D’nin fenomen dizisi “Ulan İstanbul” un internete geçişiyle ilgili yapılan tanıtımlar büyük yankı uyandırdı.

Somera sosyal medya ratinglerine de önceki akşamın en çok konuşulan konusu olarak “Ulan İstanbul” damgasını vurdu. Kanal D’nin sektörde bir ilki gerçekleştireceği bu yeniliğe dizinin fanlarının yanı sıra ilk kez pek çok ünlü isim de destek oldu.

Televizyonda son kez yayınlanan bölüm süresince, dizinin internette devam edecek olması üzerine atılan tweetler, sosyal medyayı salladı.

Ulan İstanbul sevenlerin, #dahaçokeğlenicez hashtagi altında başlattıkları destek kampanyasına çok sayıda oyuncu, senarist ve gazeteciden de katılım oldu.

Ceyhun Yılmaz, Serenay Sarıkaya, Sinem Kobal, ezgi mola, Şükran Ovalı, Şevket Çoruh, Büşra Pekin gibi ünlüler bu hamlenin sektör için büyük bir adım olduğunu belirten tweetler ile projeye destek verdiler. Bergüzar Korel, Berrak Tüzünataç, Hazal Kaya, Aslı Enver ve Ceyda Düvenci gibi isimler de dizinin “Bizi Tıklayacaklarmış” adlı tanıtım videosunu instagram’da kendi hesaplarından paylaştılar.