5053873217 [email protected]

Deniz Seki ile ceza evinde görüşen ünlü gazeteci Tahir Sarıkaya; Söylemezsem Olmaz programında Deniz Seki hakkında merak edilen soruları yanıtlarken, ünlü şarkıcı hakkında şaşırtıcı bilgiler verdi.

Tahir Sarıkaya’nın açıklamaları şöyle;

BULUŞMAK İSTEMEDİ

“Deniz Seki ile randevumuz olmasına rağmen benimle buluşmak istemedi. Koğuştaki mahkum kadınlardan birinin annesi ölmüş. Deniz Seki de çok üzülmüş, ağlıyormuş. Daha sonra bir araya geldik; bir buçuk saat oturduk, yemek yedik, kahve içtik.

Deniz çok üzgün. ‘Tahir hiç kolay değil, dünyanın en iyi mahkumu da olsan buraya lanet olsun.’ dedi. Türkiye’de af çıksa bile, suçsuzluğu ortaya çıkmadan dışarı çıkmayacağını söyledi. Deniz’e Hüsnü Şenlendirici’yi sordum; ‘Kimseye kızmadığını, kimseye beddua etmediğini’ belirtti. Gülben Ergen’e çok teşekkür etti, Demet Akalın’ı beklediğini ve henüz gelmediğini söyledi. Demet Akalın geleceğini söylemiş ama henüz gitmemiş. Deniz nişanlısını çok sevdiğini anlattı.

seki

Deniz cezaevi yönetimine ‘Gece 03.00’te bana ilham geliyor, bana bir ses kayıt cihazı verin’ demiş. Daha sonra beste yapabilmesi için, Deniz’e küçük bir oda açılacağı söylenmiş. Deniz Seki ile o odada da oturduk; ben, Deniz ve cezaevi müdürü… Deniz kendisi için hazırlanan odayı görünce mutluluktan havaya sıçradı.

Deniz’e sağlık problemlerini sordum; sağlık durumunun yi olduğunu söyledi. ‘Allah beni buraya sevdiği için gönderdi’ dedi. Giderken yanımda ona vermek üzere kitap götürmüştüm. Kitabı verince çok sevindi ve ‘Burada çok kitap okuyorum’ dedi. Kitap okumanın dışında da voleybol oynuyormuş.

Deniz ‘Bu olaylar yine başıma gelse; yine kaçmam yine güzel ülkemde yakalanırım’ diyor.
Vefasızlığın hiç umrunda olmadığını söylüyor. Hiç kimseye de kırgınlığı yokmuş.”