5053873217 [email protected]

Bu Tarz Benim elemesinde olay isimler vardı. Herkes yeni bölümde kimler elenecek? diye merak ediyordu. 31.01.2015 Bu Tarz Benim eleme gecesi Show Tv’de İrem Özcan elenirken TV8’de ise Gülşah Yanar elendi.

 

Bu Tarz Benim TV8 eleme gecesinde jürinin önüne gelen isimler Maria Surina ve Gülşah oldu. Peki Bu Tarz Benim kim elendi? Bu Tarz Benim 31 Ocak eleme gecesinde kim elendi? TV8 kanalındaki Bu Tarz Benim yarışmasında jüriden en düşük oyu alan isim Gülşah Yanar oldu. Bu Tarz benim kızları ise Maria Surina ismini verdi. Peki jüri ne karar verdi Bu Tarz Benim ‘de bu hafta bu kim elendi?

Bu Tarz Benim jürisinin önüne 80’ler konsepti ile çıkan yarışmacılar eleştirilerle dolu bir gece yaşadılar. Jüriden en düşük puanı alan isim belli oldu. Gülşah Yanar elenmek üzere jürinin önüne çıkan ilk isim oldu. Ardından Bu Tarz Benim kızları gitmesini istedikleri arkadaşlarının ismini verdiler. Melisa Şahin ile birlikte Maria Surina gitsin denilen isimler oldu. Gitmesi yönünde en çok oy verilen isim ise Maria Surina oldu. Haliyle jürinin önüne gelen isim Gülşah ile birlikte Maria Surina oldu.

Yarışmacılar Emel , Zeynep ve Nazlı ‘nın isimlerini hafta içinde taç aldıkları için söylenemedi.

KİM KİME OY VERDİ?

Nur Yerlitaş Gülşah Yanar elensin dedi.
İvana Sert ‘Gülşah Yanar elensin’ dedi.
Uğurkan Erez ‘Maria Surina elensin” dedi.
Kemal Doğulu ‘Gülşah gitsin’ dedi.
Bu Tarz Benim jürisinin oylarıyla giden isim Gülşah Yanar olunca konuk jürinin oyuna gerek kalmadı. Gülşah Yanar ‘bunu bekliyordum” dedi ve yarışmacılar ile jüriye veda etmeden stüdyodan çıktı.

bu-tarz-benim-tv8-ve-show-da-kim-elendi--5259201

12 yarışmacı eleme gecesinde “80’ler” konsepti ile jürinin önüne gelecekler. Hem jüri üyeleri hem de yarışmacılar 80’lerin kıyafetlerini giydi.. TV8 eleme gecesi canlı yayını saat 20.00’da başladı. Nur Yerlitaş , Emel Özkızıltaş’ı görünce ağlamaya başladı. “Onu gördükçe hüzünleniyorum ben. Ben bazen acılara ağlarım” diyerek gözyaşlarını akıtmaya başladı.