5053873217 [email protected]

Eşiyle birlikte Mısır’a tatile giden Gülben Ergen masumane bir paylaşım yapmak isterken büyük bir çam devirdi.
Gülben Ergen’in Erhan Çelik’le gittiği Mısır’da, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf takipçilerini çıldırttı.Geçtiğimiz aylarda evlenen Gülben Ergen-Erhan Çelik çifti tatil için Mısır’a gitti. Çiftin Mısır gezisinde, Gülben Ergen’in Atatürk paylaşımı Instagram hesabındaki takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı.

Mısır gezisinde bir kütüphaneyi ziyaret eden Gülben Ergen, üzerinde Atatürk fotoğrafı olan bir kitabı, ‘ Mısır’da bir kütüphane.. Türkiye ile ilişkilerinin nasıl olduğunun önemi yok.. Mustafa Kemal hep var. Hep olacak. Asırlar boyu. Saygınlıkla. Dünyanın her yerinde..’ yazısıyla paylaştı.

Ergen’in bu paylaşımı takipçilerini çıldırttı. Kitabın adının ‘Tarihin Fitneleri’ olması şarkıcının takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı. Şarkıcının bazı takipçileri fotoğrafı hemen kaldırması gerektiğini söyledi.

“SİZİN ELEŞTİRİLERİNİZE GÖRE DEĞİL…”
Gülben Ergen kendisini eleştirenlere Instagram üzerinden yanıt verdi. Ergen sayfasına “Sosyal medyada tüm yazdıklarım, paylaştıklarım benim yaşam felsefemin, inançlarımın, zevklerimin, eleştirilerimin, hayatımın bir parçası. Takip eden milyonlarca insanın bazen gerekli, bazen gereksiz eleştirileri alt alta geldiğinde hepsini okumam imkansız. Sizin eleştirilerinize göre değil, kendi beğendiklerime göre paylaşıyorum zaten. Uyarılarınızı önemsiyor, ciddiye alıyorum elbette ama kendi süzgecimden geçirdikten sonra. Israrla takip ve reklam yazanları üşenmeden engelliyorum… Sevgilerimle, Gülben…” notunu düştü.

(null)