5053873217 [email protected]

Honda, 2015 CR-V modelindeki makyaj yeniliği işin sadece cilası. Asıl yenilik ve operasyon ise yeni dizel motor ve 9 kademe otomatik viteste. Dünya üzerinde seri üretilen tüm motorlardan daha iyi performans – tüketim dengesine sahip. Dünya üzerinde ilk olan bir teknoloji ile yolcu güvenliğinin arttırılması, standart olarak sunulmaya başlanan yeni, uygulama temelli bağlantı sistemi de çağın ötesinde. İnce düşünülmüş stil değişiklikleri sayesinde, geliştirilmiş estetik ve dikkat çekici görünüş ve rafine bir sürüş için yeniden yapılandırılma başlıkları altında topluyor. Honda’nın başarılı modeli CR-V halihazırda dünyada satılan en popüler kompakt SUV’lerden. Avrupa’da piyasaya çıktığı 1997 yılından beri 750 binden fazla, 2014 yılında ise yaklaşık 50 bin Honda CR-V satıldı.
crv
Yılın ilk 9 ayında, CR-V dünyanın en çok satan SUV’siydi. Model, Avrupa’da Honda’nın başarısının temeli haline geldi ve üzerinde geniş kapsamlı bir dizi yenilik yapılan dördüncü nesil CR-V 2015 yılında cazibesini daha da arttıracak. 2015 CR-V’deki yeniliklere anahatlarıyla bir bakacak olursak; çok iyi bir performans – tüketim dengesi sunan yeni bir dizel motor ve 9 kademe otomatik vites, dünyada ilk uygulanacak yeni bir güvenlik teknolojisi, baştan aşağı yenilenmiş bir infotainment (eğlence ve bilgilendirme) sistemi, geliştirilmiş süspansiyon ve optimize edilmiş NVH (gürültü, vibrasyon ve sertlik) oranları daha rafine ve dinamik bir sürüş sunuyor. 2015 CR-V, Honda’nın yeni nesil bir ileri teknoloji sportif arabalar serisinin parçası olacak. Bu seri, markanın mühendislik ve teknoloji çözümleri ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı ve daha iyi hale getirmeyi savunan öncü yaklaşımı yansıtıyor. Yeni bir görünüme kavuşan CR-V Avrupalı sürücüler için yapılandırıldı ve geliştirildi. 2015 baharında showroomlarda boy gösterecek.

cr-v

2015 Honda CR-V’nin Devrim Yaratacak Özellikleri;

Yeni motor ve Şanzıman
Yeni CR-V daha güçlü bir dizel motor ve opsiyonel olarak 9 kademe otomatik vites ile geliyor. Dört tekerlekten çekişli CR-V’de Honda’nın Earth Dreams Technology serisinden çıkan yeni ve daha yüksek güçlü 160 hp 1.6 litre i-DTEC 4 silindir dizel motor bulunuyor. Bu yeni motorlar üstün bir performansa ve düşük CO2 emisyonuna sahip. Müşterilerin bu yeni motorun verimliliğinden maksimum şekilde faydalanabilmesini sağlayabilmek için yeni modelde son derece verimli 9 kademe bir otomatik vites de bulunuyor. Bu otomatik vitesin yanı sıra, yeni 160 hp 1.6 litre dizel bugün satışta bulunan tüm motorlardan daha iyi performans – tüketim dengesi sunuyor.

Connect infotainment sistemi
2015 CR-V ile birlikte yenilenmiş Honda Connect araç içi ses ve bilgilendirme sistemi de görücüye çıkacak. Honda Connect seyir esnasında kullanım kolaylığı ve bağlanabilirlik sunuyor, DAB / FM / AM, internet radyosu, Bluetooth, internette dolaşım, uydu navigasyonu ve arka park kamerası özellikleri ile birlikte geliyor. Honda Connect sistemi dünyanın en popüler akıllı telefon işletim sistemi Android 4.0.4 ile uyumlu ve tüketicilerin alışkın olduğu dokunmatik özelliklerini sunuyor. Bütün bu özelliklere 7 inçlik ekrandan ulaşılabiliyor.

Dünyanın ilk aktif güvenlik özelliği
2015 CR-V “Herkes İçin Güvenlik” sloganı doğrultusunda Honda’nın yeni i-ACC (akıllı ve uyumlanabilir seyir kontrolü) sistemini de tüketiciye sunacak. Sistem, sizin şeridinizi uygunsuz şekilde işgal edebilecek diğer otomobilleri önceden tahmin edebilme ve buna tepki verebilme yeteneğine sahip. Bu özellik Avrupalı sürücüler üzerinde yapılan sürüş stilleri ile ilgili araştırmaya dayanılarak geliştirildi. i-ACC ayrıca bir kamera ve radar kullanarak yoldaki diğer otomobillerin pozisyonlarını seziyor. Bir algoritma kullanarak hangi otomobilin ne kadar şeridi işgal etme olasılığının bulunduğunu hesaplayan sistem, arabanın güvenli, hızlı ve rahat bir şekilde yanıt vermesini sağlıyor.