5053873217 [email protected]

Ajda Pekkan yeni albümüyle çok yakında sevenleri ile buluşacak. Süperstar Ajda Pekkan önceden ne olmak istediği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Samimi itiraflar yapan Ajda Pekkan müziğin önde gelen isimleri ile ilgili de yorumlarını dile getirdi.

AJDA PEKKAN YAKIN FOTO
Ajda Pekkan, nisan sonunda bitirmeyi planladığı yeni albümüyle ilgili sır perdesini araladı. TRT FM’de ‘En Beğenilen’ adlı programın konuğu olan Süperstar, albümünde yepyeni bir Sıla, gülşen, Sinan Akçıl ve Mert Ekren bestesinin yanı sıra Serdar Ortaç’tan da ‘Cellat’ ve ‘Yarım’ isimli iki şarkı aldığını söyledi.

Süperstar geçmiş yıllardan konu açılınca, “Aslında hep sunuculuk yapmak isterdim. Amacım şöhret olmak değildi, hatta vokalist olmak istiyordum. Beni kim öne itti bilmiyorum” diyerek hayallerinden bahsetti. Sanatçı, “Şimdilerde her şey için daha hassasım” sözleriyle kendisiyle ilgili bir itirafta da bulundu.

Sezen Aksu: “Kendine göre kıvrımları olan öyle bir sesi var ki… Birbirimizi örnek almış olabiliriz ama iyi ki aynı şeyi yapmadık.

Onun Türk halkına daha hitap eden sesinin harika bir tınısı var.”

Sıla: “Çok nevi şahsına münhasır bir yorumcu. Kendi enerjisini kendi yaratıyor. Çok karakteristik. Popülist takılmamasını seviyorum.”

Gülşen: “En büyük şansı beste yapıp, söz yazması. Arabesk ve kırık bir sesi var. Beni hoplatıyor, zıplatıyorsa çok başarılıdır.”

Tarkan: “Yakar Geçerim gibi güzel bir şarkıyı nasıl yarattıysa, Allah’ın onu yarattığı gibi. Slow bir şey yapsak Lionel Richie – Diana Ross gibi fikir olarak çok güzel olur.”