5053873217 [email protected]

Sömestr tatili sebebiyle yoğun ilgiyle karşılaşan KidZania İstanbul, yarın itibariyle yarı yıl tatilindeki çocukları daha fazla mutlu edebilmek için çift seans hizmet veriyor.

kidzania

4-14 yaş aralığındaki çocuklara yaklaşık 90 farklı meslek birimini deneyimleme imkanı sunan KidZania İstanbul’un kapıları sömestr tatili boyunca haftanın 7 günü açık. Bunun yanı sıra; seans sayısını da ikiye çıkaran KidZania’da hedef çocuklara çok daha iyi hizmet vererek daha mutlu etmek. Yarı yıl tatillerinde çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmak için günde iki seans uygulamasına gittiklerini açıklayan yetkililer, tatil boyunca: Pazartesi-Salı-Çarşamba ve Perşembe günleri ilk seansın 10:00-14:00 ikinci seansın:15:00-19:00 saatleri arasında, Cuma-Cumartesi ilk seansın 10:00-15:00 ve ikinci seansın 16:00-21:00, Pazar günleri ise ilk seansın 10:00-15:00 ve ikinci seansın 16:00-20:00 saatleri arasında olduğunu belirtti.

Keşif ve Eğlence Cumhuriyeti KidZania

www.kidZania.com.tr

KidZania İstanbul, Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi olan Akasya Acıbadem’de hizmete girdi. Teknolojiye bağlı olarak değişen yaşam şartlarının yeni kuşaklar üzerindeki etkisiyle özellikle son 10 yılda ivme kazanan, eğitim ve eğlenceyi bir arada sunduğu konsepti (edutainment) ile çocuk eğlence sektörünün yıldızı KidZania, ilk olarak 1999’da Mexico City’de kuruldu. Meksikalı girişimci Mr. Xavier Lopez Ancona tarafından kurulan KidZania, bugün (İstanbul dahil) dünyada 13 ülke ve 16 şehirde faaliyet gösteriyor.

KidZania çocukların boyutlarına göre uyarlanmış bir çocuk cumhuriyeti olarak tanımlanıyor. Gerçek dünyada var olan binalar, caddeler ve araçların yanı sıra yine gerçek dünyadaki işletmeler, mağazalar, üretim fabrikaları, restoranlar, sağlık, güvenlik ve kamu hizmetlerinin bire bir kopyalarının yer aldığı KidZania’da çocuklar meslekleri bizzat deneyerek öğreniyorlar.