5053873217 [email protected]

Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile göz dolduran Kadir Doğulu ile son yılların yıldız ismi Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı ‘Sevdam Alabora’nın çekimleri Köyceğiz’de devam ediyor. Dizinin ana karakterlerinden olan Mustafa Avkıran, canlandırdığı ‘Ali Hikmet’ karakteri için 22 yaş gençleştirildi.

mustafa avkiran

Dünyaca ünlü plastik makyaj sanatçısı Derya Ergün ve ekibi tarafından haftalar süren bir ön hazırlık aşamasından sonra saç ve makyajı tamamlanan Avkıran’ı gençleştirme çalışması için makyaj malzemeleri İngiltere’den özel getirtildi.

Mustafa Avkıran’ın kendi saç rengi ve yapısına bire bir uyması için özel bir teknikle saç üretildi. Son derece ustalık gerektiren uygulamanın yerine oturması ise yaklaşık 10 gün sürdü.

AVKIRAN: O YILLARDAN BUGÜNE DEĞİŞEN TEK ŞEY SAÇIM

Özel makyaj tekniği ile 22 yıl öncesine götürülen Mustafa Avkıran aynaya bakıp kendi gençliğini gördüğünde şunları söyledi: ”Aslında o yıllardan bu yana bende değişen en önemli şey saçlarım oldu. O yıllarda saçlarım vardı şimdi yok ama onu da sanki benimmiş kadar başarılı bir şekilde eklediler. Kilomla ilgili bir değişiklik yok, 22 yıl öncesiyle aynı kilodayım. En büyük fark, yüzümdeki sert ifade oldu. Çünkü Ali Hikmet sert bir karakter. Ben 22 yıl önce de öyle değildim, bugün de değilim. İnsanın kendi gençliğini kendisinde görmesi çok özel bir durum, bir şans. Pek tabii bir parça da nostalji uyandırıyor…”

GÜÇLÜ KADRO

Sevdam Alabora’nın hikayesi ‘Kara Para Aşk’, ‘Karadayı’ ve Karagül gibi dizilerin senaryolarına imza atan Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’a ait. Dizinin senaryosu ise ‘Elveda Rumeli’, ‘Balkan Düğünü’ ve ‘Karadağlar’ gibi çok beğenilen dizilerde imzası olan Alican Yaraş ve ekibinin imzasını taşıyor.

Sevdam Alabora’nın yönetmen koltuğunda ise, ‘Ihlamurlar Altında’, ‘Sultan Makamı’ ve ‘Bu Kalp Seni Unutur mu’ ‘Dila Hanım’ gibi çok sevilen dizilerin yönetmeni Aydın Bulut oturuyor.

Dünyanın en büyük bağımsız yapım Şirketi Endemol’ün yapımcılığını üstlendiği ‘Sevdam Alabora’ ATV ekranında izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.