5053873217 [email protected]

Kaderimin Yazıldığı Gün’de Kahraman ve Elif, Sultan’ın aralarında yaşananları öğrenmesiyle mutluluğa yine hasret kalacaklar.

kaderimin yazıldığı gün

Elif’in çocuğunu aldırmadığını öğrenen Kahraman, Elif’e minnettardır. Ama oğlunun ölüm kararını veren annesine de bu hesabı sormakta kararlıdır. Kıymet kendince nedenini açıklamak istese de Kahraman dinlemez, kestirip atar. “Senin bundan sonra, Kahraman diye bir oğlun yok.”

Bebeğin alındığını öğrenen Defne’yse Kahraman’la ilişkisinde çok umutludur… “Her şeyi unutup yeniden başlayacağız…”

Ortalık biraz yatışmışken kimsenin beklemediği bir anda Nazlı, Elif’in hamile olduğunu öğrenir… Ablasından ağlayarak hesap sorar. Elif çaresizdir. Kahraman Elif’i bu zor durumdan kurtarır. “Ablan çaresizlikten bize tutundu. Suçlu arıyorsan biziz…”

Tam bu olayların ortasında, Elif’in annesi Sultan ceza evinden tahliye olur… Kızlarına kavuşmak için sabırsızdır… Koşa koşa eve gelirken, İstanbul’un başka bir köşesinde doğum günü kutlanmaktadır.

Kahraman hazırladığı sürprizle Elif’i mutlu ederken, bu tabloyu gören Sultan şok olur. Elif bunun hesabını verecektir… Artık Kahraman’la Elif’e hiçbir yerde huzur yoktur…

Zaman, sert esen bir rüzgar gibi her şeyi darmadağın etmiştir.