5053873217 [email protected]

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği, ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla hazırlanan Evleneceksen Gel, hafta içi her gün Show TV’de ekrana gelmeye devam ediyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalplerin sesini duyurmak ve milyonların önünde mutluluk dağıtmak için bugün yine Show TV’de buluştu.

Evleneceksen Gel (1)

Yepyeni yüzlerin, heyecanlı buluşmaların yer aldığı programda evliliğe giden ilk adımlar atılıyor ve adayların doğru kararları alabilmesi için her adım inceleniyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın renkli sunumuyla ekrana gelen Evleneceksen Gel’de bugün, gergin dakikalar yaşandı .

STÜDYOYA GELDİ, KIZINA RESTİ ÇEKTİ !

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın mutluluk dağıtmak için buluştuğu program Evleneceksen Gel’de bugün oldukça gergin dakikalar yaşandı. Sürpriz bir şekilde stüdyoya gelen anne Zeliha’nın, kızı Nehir’e canlı yayında rest çekmesi, programa damgasını vurdu. Anne Zeliha Hanım; “Nehir ve Fatih arasındaki yaş farkı uçurum gibi.” sözleriyle damat adayını onaylamadığını belirtti. “Ya Fatih ya ben” diyen Zeliha Hanım, kızına resti çekti.