5053873217 [email protected]

Show TV’den Tv8′e transfer olan Bu Tarz Benim’in ardından aynı isimli başka bir program da Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. TV8 ekranlrında yayınlanan programın “orjinal olduğunu diğerinin taklit olduğunu” söyleyen jüri üyelerine sunucu Öykü Serter de katıldı.

TARZ

Bu Tarz Benim yarışmasının sunucusu Öykü Serter, başka bir kanalda aynı yarışmayı sunan Ebru Akel`e laf çarptı. Öykü Serter, kendine has selamının taklit edildiğini söyledi.

Show tv’den Tv8′e transfer olan Öykü Serter`in sunduğu Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu’nun jüriliğini yaptığı Bu Tarz Benim yarışması, Show tv de bu sefer, Ebru Akel’in sunumuyla, Cemil İpekçi, Sibel Arna, Umut Eker ve Chloe Loughnan Ortaç jüriliğinde başlamıştı.

Öykü Serter, bugün ki bölümde selam şeklini işaret ederek yarışmacılara `Tamam kameralara oynuyorsunuzda bana bırakın olur mu? Yeterince taklit eden var, bari siz yapmayın. Yani evden taklit eden olmasın` diye gönderme yaptı. Nur Yerlitaş, `O sana has bir şey` dedi. Serter bunun üzerine, `Has da yani çalınca da olmuyor işte. 10 yıldır yapıyoruz, sanki yeni yapıyormuşuz gibi çıktı. Yapmayın bunları Allah aşkına` şeklinde konuştu.