5053873217 [email protected]

Yeni Doblo’nun temel farklılıkları tavanın kıvrımıyla eş, eğimli kaput ve yeni tamponlar modern bütüncül bir görüntü yaratıyor.

YENİ DOBLO

Ayrıca zamanda ışıklandırmada da yenilikler var. Ön ve arka lambalarda aracın şık tasarım çizigisiyle uyumlu güncellemeler yapılmış, ışıklar hem fiziksel etkilerden koruma hem de estetik açıdan avantajlı olması için yüksek konumlandırılmış. Yandan bakıldığında yeni Doblo’nun tüm yan tarafı kaplayan bir çizgi ile vurgulandığı ve bunun araca dinamik bir hava kattığı görülüyor. Ön tekerlek kavisinden arkaya, oradan yandaki şeride, aşağı doğru devamlılık arz eden bir kısımla belli bir akış kalitesi sağlanmış. Geniş, parlak yüzey de vurucu bir etki yaratıyor ve bu etki araca iniş binişi daha da kolaylaştıran kullanışlı sürgülü kapılarla desteklenmiş.

Entegre göstergeli kapı aynaları da aracın yan tarafının temiz ve düzgün stiline katkı sağlıyor. Geniş aynalar optimum görüş ve istenirse elektrikli katlanma fonksiyonuna sahip. 16 inçlik alaşımlı tekerlek jantları ve arkada araç gövdesiyle aynı renkte olan logo bandı da aracın çizgilerini genel olarak yumuşatıyor. Yeni Doblo müşterileri yeni Colosseo Grisi dahil 11 farklı dış cepe rengi seçebiliyor. Renk seçenekleri aracın ahenkli formunu elegan ve sıradışı bir görünümle pekiştiriyor.