5053873217 [email protected]

Karadayı’da sürpriz gelişme. atv ekranlarında yayınlanan ‘Karadayı’ dizisinde ‘Savcı Turgut’ karakterini canlandıran Yurdaer Okur diziye geri mi dönüyor? Geçen sezon senaryo gereği öldürülen Savcı Turgut karakterini canlandıran Yurdaer Okur diziden ayrılmış ve yeni sezonda Star’da 13 bölüm yayınlandıktan sonra final yapan Reaksiyon dizisinde rol almıştı. Ancak Karadayı dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Karadayı’nın yeni bölümüne ait tanıtımlarda Savcı Turgut’un görüntüleriyle karşılaşan izleyicilerin merakı bu akşam dinecek.

Karadayı’nın sakin duruşunun ardına sakladığı şeytani planları ve asla yılmayan kötülükleriyle izleyenleri iki sezon boyunca merakla izlettiren fenomen karakteri Savcı Turgut geri mi dönüyor? Olmadık zamanlarda gelen notlar ve özel eşyalarla korku dolu anlar yaşayan ve Turgut’un yaşadığını düşünmeye başlayan Necdet gerçekten haklı mı? Necdet’in öldürdüğü Turgut’un gerçekten hayatta olma ihtimali var mı? Karadayı yeni bölümüyle 19 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00′de atv’de.

Dizinin 94. bölüm fragmanında Savcı Turgut’un yeniden dizide rol aldığı görüldü. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Savcı Turgut’la ilgili sürprizler yaşanacak ve sırlar açığa çıkacak. Ünlü oyuncunun yeniden diziye nasıl döneceği de belli olacak. İşte Karadayı’nın yeni bölüm konusu

yurdaer-okur-2Mahir, adaletin yerine gelmesi için doğru bildiği yolda kirlenmeden yürümeye çalışırken, sonunda babasının anlatmak istediği noktaya gelmiştir. Annesi ve küçük Nazif’in katili Seyit’i öldürüp, İlknur’a zarar vermesine engel olmuştur ama temiz kalmayı başaramamıştır. Bir canı almış olmanın ağırlığı vicdanına ve omuzlarına çöker. Mahir bu yükle başa çıkmaya çalışırken, Seyit’in öldürüldüğünü öğrenen kabadayılar artık ondan kurtulmaları gerektiğine karar verirler. Bunun için Mahir’i tek başına savunmasız bir şekilde kıstıracaklardır.karadayı-94

Mahir kabadayıların oyununa gelecek midir? Seyit’in ölüm biçimi ve Mahir’in davranışları Feride’nin şüphelenmesine neden olmuştur. Kuşkularının boşa çıkması için dualar ederek Mahir’in Seyit’i öldürüp öldürmediğini anlamaya çalışır. Feride sevdasının Seyit’i öldürdüğünü öğrenecek midir? Necdet Ayten’i ikna etmesi için Feride’yi tehdit etmiştir. Feride’nin Ayten’i ayaklarına getirmesini beklerken gelişen olaylar Necdet’in korku dolu anlar yaşamasına neden olacaktır. Olmadık zamanlarda gelen notlar ve özel eşyalar Necdet’e bir tek kişiyi hatırlatmaktadır. Turgut Akın. Necdet Turgut Akın’ın yaşadığını düşünmeye başlamıştır. Necdet haklı mıdır? Turgut Akın’ın gerçekten hayatta olma ihtimali var mıdır?