5053873217 [email protected]

Türkiye’nin son 30 yılında her daim magazin günmedinde var olmayı başaran Hülya Avşar bu marifetini biraz da yarattığı polemiklere borçlu. Tarkan için 4 yıl önce söylediği “Dangalak” lafı ile bir kere daha gündemde.

tarkan

Hülya Avşar, gazetecilerin sorularına, oldukça içten ve çok konuşulacak yanıtlar verdi. “Tarkan’ı konuk almak ister misiniz?” sorusunu “Tabii ki” diye yanıtlayan sanatçı, daha önce yaşanan kırgınlığı unuttuğunu da belirtti. Avşar “Geçmişte Tarkan için dangalak demiştiniz bu düşünceniz devam ediyor mu?” sorusuna ise “Evet Tarkan, hâlâ dangalak. Düşüncem aynen devam ediyor!” diyerek bir bombaya daha imza attı. Hülya Avşar, bundan sonra evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünmediğini de net olarak ifade etti. Boşandıktan sonra hiç evlilik teklifi almadığını söyleyen Avşar hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Avşar, aynı gece kızı Zehra’nın doğum günü yemeğindeydi. Tüm aile bireylerinin hazır bulunduğu organizasyon çıkışında, Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ve Zehra, birlikte poz verdi.