5053873217 [email protected]

Show TV karşı hamle olarak sunuculuğunu Ebru Akel’in yapacağı “BU TARZ BENİM” programı yayına sokmaya hazırlanıyor. “Bu Tarz Benim”in yapımcısı bir açıklama yaparak bu yayını engellemek için yasal yollara başvuracaklarını ifade etti.

İşte o basın açıklaması:
İstanbul 1.Fikri Sınai Haklar Mahkemesinin 06.01.2015 tarihli kararı uyarınca “Bu Tarz Benim” programının format haklarının iddia edildiği gibi Show TV’ye ait olduğu kabul edilmemiş; tam tersine şirketimizin format haklarını kullanabileceği açıkça belirtilerek yayınımızı durdurmaya dönük tedbir talepleri reddedilmiştir.

bu tarz

Show TV tarafından aynı isim ve aynı içerik ile 19 Ocak tarihinde yayına gireceği belirtilen program, format haklarımızın haksız ve izinsiz kullanımı anlamına gelmekte olup, hukuka, Mahkeme Kararlarına, ahlak ve iyi niyet kurallarına aykırıdır.

Show TV’nin bu hukuk tanımayan girişimine karşılık, yargı organları nezdinde tazminat haklarımız ile haksız yayınların önlenmesi ve kaldırılması yönünde tüm yasal haklarımız kullanılacaktır.

Bu Tarz Benim, gerçek yapım ekibi, gerçek emekçileri ve değerli jüri üyelerimiz; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve sunucumuz Öykü Serter ile değerli izleyicilerinde aldığı destek ile artık TV8 ekranlarında devam edecektir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur