5053873217 [email protected]

Fox TV’nin evlilik programı sunucusu Esra Erol da patronu Rupert Murdoch’ın açıklamalarını islamafobik bularak tepki gösterdi.

ESRA EROL

Fox TV’nin de sahibi olan Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch’un Charlie Hebdo saldırısıyla ilgili “Müslümanların çoğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır” yorumunda bulunmuştu.

Fox TV’nin evlilik programı sunucusu Esra Erol, Murdoch’un bu açıklamasını ‘İslamofobik’ buldu. Erol, programında patronu Murdoch’un açıklamasına şu sözlerle tepki gösterdi: “Bizim kanal patronumuz Amerika’da Rupert Murdoch, biliyorsunuz ki Fransa’da bir terör eylemi oldu. Orada 17 kişi hayatını kaybetti. Dün de çok fazla sayıda katılımla insanlar birlik, beraberlik, kardeşlik bir insanlık yürüyüşü yaptılar. Şahane bir mesajdı. Fakat bizim kanal patronumuz da maalesef İslam aleminin sorumlu olduğunu ilan etti. Bu benim için islamofobik bir açıklamadır. Kendimce, Müslüman olarak kınıyorum. Bunu da belirtmek istiyorum.”