5053873217 [email protected]

1970′li yıllarda geçen Karadayı dizisi, pazartesi geceleri ATV’de izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Zirveye oynayan Karadayı’daki mantık hataları ise dikkatli seyircilerin gözünden kaçmıyor. Mahir’in, Feride’yi taksi ile takip ettiği sahnede 1990′lı yıllardan itibaren kullanıma giren mavi plakalar kullanılmıştı. Üstelik plaka üç harfliydi. Bugün bile hala araç plakalarında iki harf kullanılmakta. İşte diğer hatalardan bazıları…

KARADAYI

Karadayı dizisi yalnızca sürükleyici konusu ve her hafta ekrana bağlayan sahneleriyle değil, mantık hatalarıyla da adından söz ettiriyor. Kimi zaman devamlılıkta, kimi zaman da zaman ise bağdaşmayan mantık hataları seyircinin dikkatini çekiyor.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan iki diziden biri olan 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı’nın kadrosunda Çetin Tekindor, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Funda Eryiğit, Fatih Al, Hüseyin Soyaslan, Sermet Yeşil, Reha Özcan ve Özgür Emre Yıldırım gibi deneyimli oyuncular bulunuyor. Yönetmen sandalyesinde ise Ezel ve Menekşe ile Halil’den tanıdığımız Uluç Bayraktar ile Uçurum dizisi ile adını duyuran Cem Karcı oturuyor.