5053873217 [email protected]

Ayşe Tolga bugün Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Geçmişiyle ilgili bilinmeyenleri anlatan Ayşe Tolga birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

AYŞE TOLGA

Bir senedir hayatımda biri var.Yatırım sektöründe çalışıyor. Şu an için evlenmeyi düşünmüyorum. O da evlenip ayrıldı ben de evlenip ayrıldım. Evlenmek istersem öncelikle çocuğumu düşünürüm. Çocuğumun hayat şartlarının en önemli şey olduğunu karşı tarafın da bilmesini isterim.

Geçmişte sektördeki insanlar sinirimi bozmaya başlamıştı. “Ben bu işi bırakacağım” dedim ve televizyona yedi yıl ara verdim. Anladım ki bu sektörde kimsenin tavuğuna “Kışş” demeyecekmişsin. İnsanlar benimle uğraştılar ve ayağımı kaydırmaya çalıştılar. Eskiden saftirik bir şeydim. Arkadaşım dostum bellediğim insanları böyle gördüğüme çok üzüldüm.

Geçmişte bir iş görüşmesine gitmiştim. Görüştüğüm kişinin kulağına bir şey söylediler. Hemen sonra ”Teşekkür ederiz Ayşe, seni beklettik” dediler; ağlayarak çıktım oradan. Bir insanın ekmeğiyle oynamak çok kötü. O olaydan sonra “Ben bu sektörde artık yer almayacağım” dedim ve ruhen bu işe uygun olmadığımı fark ettim…

Van Depremi’nden sonra insanlar için yardım topladık ama yardımlarımızı ulaştırmakta zorlanıyorduk. Benim dualarım kabul olur. Allah’a dua ettim; “Allah’ım bana insanlara yardım edebileceğim kadar para ver” diye. Kırk dakika sonra Birol Güven aradı ve Seksenler dizisine dahil oldum.

Benim için “Ayşe sabuncu olmuş” diyenler var. Mağazamdan içeri girmeyen ama sözüm ona arkadaşım olan insanlar var. Ben dünya çapında bir firma kurmuşum; gel de bir bak. Ben onları arkadaşım olarak görüyordum ama onlar beni öyle görmüyormuş. Herkes oturduğu yerden ahkam kesiyor; herkes yeni projelerden bahsediyor ama hiçbir şey değişmiyor.Nejat İşler ve ben, 1994 yılında aynı dizide rol aldık. Nejat’la Türk dizi tarihinde ilk öpüşen çift olabiliriz. O kadar çok konuşuluyorduk ki o dönem; arkamızdan koşuyorlardı sokakta yürürken.