5053873217 [email protected]

Burak Aksak’ın yazıp yönettiği, BKM yapımı “Bana Masal Anlatma” filminin galası, önceki akşam Kanyon’da yapıldı.Bana Masal Anlatma’nın galasına yönetmen Burak Aksak, başrol oyuncuları Hande Doğandemir ve Fatih Artman’ın yanı sıra filmde konuk oyuncu olarak rol alan Gökçe Bahadır ve Yılmaz Erdoğan da katıldı.

gösterime katılanlar arasında Demet Akbağ-Zafer Çika, Sermiyan Midyat, Gupse Özay, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Çiğdem Tunç, Oğulcan Engin, Eda Özerkan, Hakkı Bulut, Rıza Çalımbay, Tamer Yılmaz ve Şinasi Yurtsever de vardı.

Aşk masalı

Oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Ercan Yazgan, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan ve Burcu Biricik’in de yer aldığı “Bana Masal Anlatma”, bugün vizyona giriyor. Komedi türündeki film, Suriçili dolmuş şoförü Rıza ile Ayperi’nin öyküsünü konu alıyor.

Çok film aileyiz

Filmde konuk oyuncu olarak rol alan Yılmaz Erdoğan, galaya eşi Belçim Bilgin’le katıldı. Bir gece önce de Bilgin’in rol aldığı “Çalsın Sazlar” filminin galasına birlikte katılan çift, “The Water Diviner”ın galasını da hatırlatarak “Üç filmin galasında da yer aldık, çok film aileyiz” diye espri yaptı.BANA MASAL ANLATMA

Filmin senaristi ve yönetmeni Burak Aksak, gösterim öncesi gazetecilere “Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Filmimizi çok eğlenerek ve gülerek çektik, umarım siz ve seyirciler de beğenir” dedi. “Bana Masal Anlatma”da konuk oyuncu olarak rol alan Gökçe Bahadır, son dönemde yer aldığı yapımlardaki ‘seksi kadın’ imajı için “Oynadığım bazı rollerden dolayı böyle düşünüyor olabilirsiniz ama ben seksi biri değilim” dedi.