5053873217 [email protected]

Özcan Deniz’in Sevimli Tehlikeli filminde çatıdan düşen Ayça Ayşin Turan ile Şükrü Özyıldız’ın setin ortasında kavga ettiği ve çekimleri küs tamamladıkları ortaya çıktı.

AYÇA AYŞİN TURAN N

Şu günlerde Kaderimin Yazıldığı Gün dizisiyle ekrandaki eski başarılı günlerine geri dönen Özcan Deniz’in yönettiği 4. filmi Sevimli Tehlikeli, 6 Şubat’ta gösterime girecek. Deniz’in Karagül dizisinde kızını canlandıran Ayça Ayşin Turan’la, genç kızların gözdesi Şükrü Özyıldız’ı başrol oynattığı filmin setinde büyük bir tartışmanın yaşandığı ortaya çıktı. Filmin pazar sahnelerinin çekildiği sırada Turan, çatıdan düşüp ciddi bir tehlike atlatmıştı.

Sevgilisine destek verdi

Bu sırada genç kadının, Özyıldız’ı dikkatsiz davranıp kendisini itmekle ve düşmesine neden olmakla suçlamasıyla karşılıklı tartışma yaşandı. Bu gerginlik sırasında Özcan Deniz, o dönem sevgili olduğu Turan’ın yanında yer aldı. Bunun üzerine kendisi de çekimlerde yaralanan Şükrü Özyıldız çok sinirledi ve filmin çekimleri bitene kadar iş dışında Deniz ve Turan’la hiç konuşmadı. Geçen zamanda Deniz’le arasındaki buzlar eriyen Özyıldız’ın Turan’la ise hâlâ yıldızı barışmadı.