5053873217 [email protected]

Seda Sayan’ın yeni programı da olaylı oldu!

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği, ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla hazırlanan ‘Evleneceksen Gel’ Show TV’de ekrana gelmeye devam ediyor.

SEDA

Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalplerin sesini duyurmak ve milyonların önünde mutluluk dağıtmak için Show TV’de buluştu. Yepyeni yüzlerin, heyecanlı buluşmaların yer aldığı programda evliliğe giden ilk adımlar atılıyor ve adayların doğru kararları alabilmesi için her adım inceleniyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın renkli sunumuyla ekrana gelen Evleneceksen Gel’de dün adaylar kendilerini tanıtarak taliplerini beklediler.

İkinci bölümüyle ekrana gelen programda, Tolga ve adaylar arasında gergin anlar yaşandı. Stüdyodaki adayların, Neslihan ve Tolga için yaptıkları olumsuz yorumlar Tolga’yı sinirlendirdi. Adaylardan Mustafa, daha önceki programlarda Neslihan ve Tolga’nın görüştüklerini iddia etti. Tolga bunun üzerine Mustafa’nın ortalığı karıştırdığını dile getirdi. Diğer adaylarında Neslihan ve Tolga’nın birbirleri için doğru adaylar olmadığını dile getirmesiyle sinirlenen Tolga, stüdyoda gergin anlar yaşanmasına neden oldu.