5053873217 [email protected]

TAKVİM gazetesinin haberine göre Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in sıkı dostlukları düşmanlığa dönüştü. Kural, hoşlandığı kıza Cemcir’in de asıldığını öğrenince ikili kapıştı. Kankaları, araya giren arkadaşları da barıştıramadı!..

Rol aldıkları ‘Çalgı Çengi’ filmiyle yıldızları parlayan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, asıl şöhretlerini ise ‘İşler Güçler’ dizisiyle yakaladı. Son filmleri ‘Düğün Dernek’ ile ceplerini dolduran ikili, sette başlayan arkadaşlıklarını da gerçek hayata taşıyarak ayrılmaz bir ikili oldu.

İŞLER GÜÇLER

ÇILGINA DÖNDÜ
Ancak yaklaşık 1 haftadır müdavimi oldukları gece hayatında yan yana görülmeyen Kural ile Cemcir’in arasının bozuk olduğu ortaya çıktı. Sıkı dostların arasını bozan ise bir kadın oldu. İkilinin yakın çevresine göre Ahmet Kural, hoşlandığı bir genç kadına Murat Cemcir’in de asıldığını öğrenince çılgına döndü.

KABA KUVVET!
Yakın arkadaşına sert bir şekilde çıkışan Kural, iddiaya göre Murat Cemcir’e kaba kuvvet de kullandı. İkilinin kavgası, araya giren dostları sayesinde daha fazla büyümeden önlendi. Bu sert tartışmanın ardından hiç konuşmayan ve görüşmeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir’i barıştırmak için yakın arkadaşları da devreye girdi. Ancak ne Kural ne de Cemcir barışmaya yanaşmadı. Bu arada yine aynı dizide rol alan ikilinin, sette de karşılıklı sahneleri dışında hiç konuşmadığı öğrenildi.