5053873217 [email protected]

Özcan Deniz’in senaryosunu yazıp, yönetmenliğini üstlendiği, 6 Şubat’ta vizyona girecek olan filmi ‘Sevimli Tehlikeli’de Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşan Ayça Ayşin Turan, “İlk sinema deneyimimi Özcan Deniz’le yaşamam gerçekten büyük şans oldu. İnanılmaz disiplinli ve oyuncu psikolojisinden çok iyi anlıyor” diye konuştu.

SEVİMLİ VE TEHLİKELİ

Turan “Aksiyon sahnelerinde zorlandım. Pazar sahnesini çekerken çatıdan düştüm. Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti” dedi.
AYÇA AYŞİN TURAN

Özcan Deniz’in ‘Sevimli Tehlikeli’ filminin kovalamaca sahneleri Kapalıçarşı’nın çatısında gerçekleşti. Deniz, tarihi çatıya zarar vermemek için özel kamera kullandı.AYÇA AYŞİN TURAN N

Özcan Deniz’in ‘Sevimli Tehlikeli’ filminin kovalamaca sahneleri Kapalıçarşı’nın çatısında gerçekleşti. Deniz, tarihi çatıya zarar vermemek için özel kamera kullandı. En son da ünlü TV yıldızı Martha Stewart’ın çatıya çıkıp poz vermesiyle gündeme gelmişti. Şükrü Özyıldız’ın profesyonel bir yankesiciyi canlandırdığı filmin kovalama sahneleri için Eminönü’nde 2000 figüranın rol aldığı özel bir pazar sahnesi kuruldu.