5053873217 [email protected]

Karadayı 52. son bölüm ile kaldığı yerden devam etti.

karadayı

Sarı Cemal’in adamları evdeki kişinin Mahir olduğunu düşünerek kurşun yağdırmaya başlarlar. Neye uğradığını şaşıran Feride korkuyla yatağın altına saklanır. Kurşunlardan kurtulmuş olsa da tehlike devam etmektedir. İçeri girip Mahir’in ölüp ölmediğinden emin olmak isteyen Kandemir ve adamları evi aramaya başlar.

Evi taratıp kendisini öldürmek isteyen kişinin Sarı Cemal olduğundan emin olan Mahir, onu bulmak için işlettiği eve gider. Mahir’in kapıya dayandığını anlayan Sarı Cemal köşkten kaçmayı başarır.

Mahir köşkü ele geçirip Sarı Cemal’e haber gönderir. Sarı Cemal, karşısına çıkmazsa Mahir köşkü yakacaktır. Sarı Cemal’in ise buna hiç cesareti yoktur. Olaylar çığırından çıktıkça paniğe kapılan Sarı Cemal kabadayılardan yardım ister. Beklediği desteği bulamayınca da Seyis’le Sosyete Yusuf’a haber yollar.

Eğer Mahir’i durdurmazlarsa, Mahir’e annesinin ve torun Nazif’in ölmesine neden olan bombayı Sosyete Yusuf’un koydurttuğunu söyleyecektir. Sosyete çok öfkelenir ve Belgin’den Sarı Cemal’i bulmasını ister. Sosyetenin Sarı Cemal’i öldürteceğini anlayan Belgin yeni bir oyun peşindedir. Sarı Cemal’i Mahir’e bildiklerini anlatması konusunda ikna etmeyi başarır.