5053873217 [email protected]

Yönetmenliğini Süleyman Nebioğlu’nun yaptığı, kadrosunda Müjdat Gezen, Gülçin Santırcıoğlu, Nejat Birecik, Sümer Tilmaç, Şafak Sezer, Tamer Karadağlı ve Serkan Şengül gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı “Yüz Bin Kibrit”, TV’de ilk kez yarın akşam Show TV’de!YÜZBİN

Film, Adnan Menderes’i Yassıada’dan kurtarmaya kalkan bir delinin maceralarını anlatıyor. Buradan, 100 bin çöp kibrit bulup bomba yapacak ve bir denizaltı dehlizinden geçerek bombayı Yassıada’da patlatacaktır. O kargaşada Menderes aynı dehlizden kaçacaktır.

“Yüz Bin Kibrit”, bu akşam saat 20.00’de TV’de ilk kez Show TV’de!

Show TV’de ilk kez ekrana gelecek bir diğer film ise, “Hop Dedik Deli Dumrul” olacak.

Yönetmenliğini Oğuz Yalçın’ın üstlendiği, kadrosunda Atıf Benderlioğlu, Ceren Şekercioğlu, Orhan Bıyıklı, Mesut Çakarlı ve Nurhan Yılma gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı filde, Deli Dumrul, İstanbul’un Kurtlar Kuşlar Alemine meydan okumuş ve oyuna getirilerek hapse düşmüştür. İçerde hayatının zindana döneceğini düşünürken, ruh dünyasında derin tesirler meydana getirecek olan gönül erlerinden İhsan Bey ile tanışır. Hapiste Dumrul ile İhsan Bey’in en has talebesi ve manevi evladı Alperen arasında sıkı bir dostluk başlar. Deli Dumrul’u, gönül eri İhsan Bey’i ve yiğitlik timsali Alperen’i uğradıkları iftiralardan aklayıp kurtaracak kişi ise Baş komiser Semih’tir. Önce İhsan Bey ve Alperen, ardından da Deli Dumrul aklanarak tahliye olur.

“Hop Dedik Deli Dumrul”, bu akşam saat 22.30’da TV’de ilk kez Show TV’de!