5053873217 [email protected]

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin 25. dakikasında Beşiktaş ceza sahasının içindeki pozisyonda Melo, Veli’nin boğazına dirsek attı. Hakem faulü çalsa da Melo’ya kart göstermedi. Ancak Beşiktaşlı oyuncular ve teknik ekip bu pozisyonu unutmadı.

BJK GS

Soyunma odasına giderken önce Melo’nun yanına giden Bilic oldu. Brezilyalı oyuncuya, Veli’ye kasıtlı dirsek attığını söyleyip, oyundan atılması gerektiğini vurguladı. Melo elini Bilic’in omzuna attı. Hırvat Hoca bu hareket sonrası eliyle Melo’nun elini iterek, ‘Çek elini’ tavrı sergiledi. Bilic’le Melo arasındaki tartışmaya oyuncular da katıldı. Melo’nun üzerine yürüyen Gökhan Töre, pozisyonu anlatıp, kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Bu arada diğer oyuncular da ikilinin kavga edeceğini düşünerek engel olmak istedi. Melo ise ağzını eliyle kapatarak Gökhan’a pozisyonu anlatmaya çalıştı. Fakat Melo’nun bu açıklaması Töre’yi ikna etmedi. Daha sonra Melo, Gökhan Töre’nin de omzuna elini koyup içeri gitti.

Melo’nun üzerine yürüyen Gökhan Töre, pozisyonu anlatıp, kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Bu arada diğer oyuncular da ikilinin kavga edeceğini düşünerek engel olmak istedi. Melo ise ağzını eliyle kapatarak Gökhan’a pozisyonu anlatmaya çalıştı. Fakat Melo’nun bu açıklaması Töre’yi ikna etmedi. Daha sonra Melo, Gökhan Töre’nin de omzuna elini koyup içeri gitti.