5053873217 [email protected]

Berna Laçin Tiyatroya dönen Berna Laçin, çarpıcı açıklamalar yaptı. Provalarda iştahının açıldığını belirten ünlü sanatçı, formunu korumak için eylemlere katıldığını söyledi. ‘Hoşgeldin Boyacı’ oyununda Marcia karakterini canlandıran Berna Laçin, tiyatro yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Oyunculuğa tiyatro ile başladığını anlatan Laçin, “Bu işe tiyatroyla başladım, tiyatroyla devam ediyorum. En çok sahnedeyken mutlu oluyorum. Gerçekten oyunculuk yaptığımı orada hissediyorum” dedi.

Provalara başladığından beri iştahının arttığını belirten sanatçı, “Boş mideyle sahneye çıkmam. Kilo almamamın nedeni ise metabolizmamın hızlı çalışması. Spor olarak eylemlere katılıyorum. Kadın cinayetleri için, hayvan hakları için yürürüm. Nerede eylem var, ben oradayım” diye konuştu.
ERDAL ÖZYAĞCILAR
Tiyatro oyununda usta oyuncu Erdal Özyağcılar ile oynayan Berna Laçin, partnerine övgüler yağdırdı. Bugün’ün haberine göre; Laçin, “Erdal Özyağcılar, dünya gözüyle sahnede izlenmesi gereken bir oyuncu. Onunla aynı sahneyi paylaşmak çok keyifli. Kendini tekrar etmeyen, şahane bir oyuncu” dedi.