5053873217 [email protected]

Sarı-kırmızılı kulüp, FIFA’ya gitmemesi için İtalyan teknik adamın kalan 2 aylık alacağını dün akşam saatlerinde ödedi.
Geçtiğimiz günlerde Cesare Prandelli’nin yardımcısı Silvia Berti’nin açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Berti, Prandelli’nin sözleşmesinin henüz feshedilmediğini ve 2 aylık alacaklarının ödenmediğini ifade edip FIFA’yı işaret etmişti. Bunun üzerine sarı kırmızılı kulüp sözleşme feshi ile ilgili belgeyi Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirmişti. Galatasaray’dan bu konuda bir kritik hamle daha geldi.

Yönetim, Prandelli’nin ekim ve kasım ayına ait maaşını ödedi. İtalyan teknik adamın yaklaşık 350 bin euro tutan alacaklarını hesabına yatıran sarı-kırmızılılar, krizi şimdilik önledi. Çünkü yapılan ödemeye rağmen Prandelli’nin hala FIFA’ya gitme hakkı bulunuyor. İtalyan teknik adamın bunu kullanıp kullanmayacağı ise netlik kazanmadı.

Öte yandan Prandelli’nin yaşanan sürece “Ben hayatımda bu kadar amatörce yönetilen bir kulüpte hiç çalışmadım. Evet, ödeme yapıldı. Çünkü UEFA çok ciddi bir tehlikeydi. Ancak Ekim ödemesi yüzde 10, Kasım ödemesi ise yüzde 30 eksik olarak yapıldı. Daha da komik olanı, ev kiralarıyla ilgili olan… Kira bedellerini fazladan, yani 2 kez ödediler. Bunlara inanamıyorum. Avukatlarım konuyla ilgili çalışıyor. ” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
www.gazetesport.com

IMG_1934.JPG