5053873217 [email protected]

Show TV’de sadece iki bölüm yayınlandıktan sonra ani bir kararla yayından kaldırılan Ezra dizisinde flaş gelişme. Başrollerini İsmail Filiz, Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz ve Zeynep Koltuk’un paylaştığı Leo Medya yapımı olan dizinin ekran macerası sadece iki bölüm sürmüştü. Show TV’de geçtiğimiz gün aldığı kararla yeni diziyi 3. bölümü bile yayınlanmadan yayından kaldırdı.

Reytingleri düşük olmasına rağmen sosyal medyada kendisine büyük bir hayran kitlesi edinen Ezra dizisinin fanları, dizinin bittiğinin duyurulmasının ardından adeta isyan etmişti. Senarist ve yönetmenliğini Adanalı, Memoli gibi dizilerin de yapımcısı olan Tayfun Güneyer’in üstlendiği Ezra’nın bitmemesi için hayranları Twitter’da kampanya başlattı. #ezraDizisiBitmesin #EzraDevamEtsin #ezrabizimle hashtag’leriyle Twitter’da Show TV’ye tepki gösteren ve dizinin devam etmesini isteyen hayranlarını heyecanlandıracak bir iddia ortaya atıldı.

Show TV’de devam etmeyeceği kesin olan Ezra’nın başka bir kanala transferi gündeme geldi. Dizinin özellikle gençlerin sevdiği dizileri ekranlarında yayınlayan Fox TV’ye geçebileceği öne sürüldü. Ezra’nın kaderinin önümüzdeki günlerde belli olacak.

IMG_1935.JPG