5053873217 [email protected]

diriliş

TRT, yılbaşına denk gelmesinden dolayı diziyi 7 Ocak günü yayınlayacağını duyurdu. Bu duyuru üzerine Facebook’ta yüzlerce kişi TRT’ye tepki gösterdi. Bazı izleyicilerin TRT’ye gönderdiği mesajlar şöyle:

Hikmet Bilgen: “Malesef ömrünce savaştığı kefere adetine yenik düştü yılbaşı yayın yok”
Hacer Fatma Yazıcıoğlu: “Bence de çok büyük bi hata yapıyorlar… Ben anlamıyorum bunlar bu dizi nerdeyse 1 sene önce başladı yapmaya… Hala bi bölüm yılbaşi için çekilmedi mi sanıyorsunuz. Hayır sadece oyuncuların tatile çıkmaları sebebiyle bir bölüm yayınlanmıyor… Çok büyük bir hata…”

Yalçın Yılmaz: “Dinine yakışanı yapmanı isterdik halk olarak yazık TRT yakışmadı bu sana. Müslüman ülkenin devlet kanalı bile yılbaşı kutluyor, oysa Mekke’nin kurtuluşu için Kuran okutabilirdin.”

Ali Ark: “Osmanlının dirilişini dizi yapıp yayınlacaksın sonra da Osmanlıyı yıkan anlayışı simgeleyen Hıristiyan eğlencesi günü diziyi yayınlayamacaksın bu ne yaman çelişki…”

Erol Redsea: “Yılbaşına sebep yayını ertelerseniz ihanet etmiş olursunuz bize ne yılbaşından.”
Abdullah Erzurumluoğlu: “31 Aralık gününde yılbaşı gecesi seyretmek istiyoruz…”

Akın Arslan: “Bu nasıl dirilistir ki 31 Aralık gecesi ( yani hristiyanlarin noeli) yılbaşı kutlaması yayınlanıyor. Diriliş dediğin gafletten uyanıp öze dönmekle olur. Noel kutlamakla değil.”