5053873217 [email protected]

Ulan İstanbul’da işler çıkmaza girdi. KAndemir’in çetesi yakayı ele verdi. Geçtiğimiz bölümde Şehriban şoka girmişti. Derya’nın kafasında kapişon olan bir erkekle-Ferdi- öpüştüğünü gören Şehriban, hem büyük bir şok hem de büyük bir kızgınlık yaşamıştı.

ULAN

Çete Ali Rıza’nın duruşması için hazırlandığı ve duruşma sonunda beklendiği gibi Ali Rıza içeriden çıktı.

Ceyhun asık suratla oturan annesine kendisinden ne sakladığını sordu ve bir sonraki sahnede, emniyetteydi. Haklarında çok az şey bildikleri bir çeteye operasyon yapacaklardı ve bizim çetemiz arabada gelecekte neler yapacaklarını konuştuğu sırada, dört bir yandan minübüsün etrafı polis arabalarıyla çevrildi. Organize suç çetesi kurmaktan göz altına alınacaklarını söyleyen polis duyurusunun ardından, hepsi minübüsten indirilip girdikleri şokun eşliğinde kelepçelendiler. Tam bu sırada ise bölümün perdesi aşağıya akıverdi…

Göz altına alındıkları sırada ortalarda Ceyhun’u göremediğimden, onun başka bir çetenin peşinde olduğunu düşünmek istiyorum. Aslında, tüm bunların bir hayalden ibaret olmasını da istiyorum ama onu da pek sanmıyorum. Anlayacağınız üzere, gerçekten çetemize şimdi ne olacak….