5053873217 [email protected]

Wesley Sneijder için İtalyan basınından önemli iddialar gelemeye devam ediyor. İtalya’da Tuttosport’un ardından La Gazzetta dello Sport da, Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri’nin ilk hedefinin Sneijder olduğunu yazdı.

sneijder

Gazetenin birinci sayfasında yer alan haberde, Allegri’nin 4-3-1-2 dizilişinde hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak ilk hedefinin Galatasaraylı oyuncu olduğu bildirildi. Eurosport İtalya’nın istihbaratları doğrultusunda Allegri’nin transfer dönemindeki ilk hedefinin Sneijder olacağı öğrenildi. Allegri’nin Sneijder’i bu kadar çok istemesinin sebebi ise İtalya’da şampiyonluk yaşayan Inter kadrosunda bulunmuş olması ve oyuncunun Serie A tecrübesi bulunması. Ayrıca Juventus’un Sneijder dışında, Bayern Münih ile sözleşmesi 2016’da sona erecek Xherdan Shaqiri ve Newcastle United’tan Hull City’ye kiralık olarak giden Hatem Ben Arfa’nın da transfer listesinde olduğunu belirtti.

Galatasaray’dan 5 milyon Euro’luk bir ücret aldığı belirtilen oyuncunun Juventus’a transferindeki en büyük sıkıntının aldığı yüksek ücret olduğu belirtilirken Hollandalı yıldızın maaşında indirime gideceği iddia edildi. Galatasaray’la sorunlar yaşadığı belirtilen orta saha oyuncusunun Allegri’nin sisteminde önemli bir yer edineceğini aktaran Eurosport İtalya, Allegri’nin aklındaki 11’i de açıkladı.