5053873217 [email protected]

Galatasaray’da her kurtuluş senaryosunun içinde Sneijder geçiyor. Çok zaman attığı gollerle ve asistlerle takımını kurtaran yıldız oyuncu şimdi de satışından gelecek para ile gündemde.

Yönetim ekonomik darboğazdan çıkmanın yollarını arıyor. Son gündem Sneijder. Hollandalı’nın menaceri idarecilerle görüştü, teklifleri almak için İngiltere’ye gitti. Aslan 13 milyon Euro beklediği bu satışla ikinci yarıya sorunsuz girmenin hesabını yapıyor.

sneijder

İddiaya göre bugün Sneijder’in menajeri Guido Albers ile görüşen Manchester City, Ocak ayında takımdan ayrılacak olan Frank Lampard’ın yerini Hollandalı yıldızla doldurmak istiyor. Galatasaray’ın yaşadığı mali kriz nedeniyle transferi bitirme konusunda kararlı olan Manchester City, Sneijder’in sözleşmesinde yer alan 15 milyon Euro’ya serbest kalır maddesini de gözden çıkardı.

2013 yılında 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Inter’den alınan ve adı son günlerde İngiliz ekipleriyle anılan Sneijder’in tercihini kimden yana kullanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.