5053873217 [email protected]

Hülya Avşar 2005’te boşandığı Kaya Çilingiroğlu’na “Erkek niye aldatır?” diye sordu. Kaya Çilingiroğlu şu cevabı verdi: “Erkek 3 sebeple aldatır. Ya genetik bir sorunu vardır ya da aldatma hastalığına tutulmuştur. Ayrıca karşısında bulamadığını dışarıda arar. Erkek egosu güzel bir kadının karşısında yükselir, şişer. Ama sana karşı hiçbir zaman aşağılık kompleksi içinde olmadım.”
HÜLYA AVŞAR 12 KİLO
Hülya Avşar bu sözler üzerine kızları Zehra’nın 1998’deki doğumundan sonra ilişkilerinin şekil değiştirdiğinden söz etti. Söze giren Kaya Çilingiroğlu “Sen doğumdan sonra hayatını kızımıza adadın. Beni ihmal ettin Hülya. Evet her gece dışarı çıkıyordum. Sana ‘Gelsene, bana eşlik etsene’ diyordum. Ama sen hiç gelmedin. Yalnız kaldım, biliyorsun” dedi.

Kaya Çilingiroğlu’nu zaman zaman köşeye sıkıştıran Hülya Avşar “Yeni boşandın, şu an bir sevgilin var mı?” diye sordu. Kaya Çilingiroğlu “Yok artık Hülya, yeni ayrıldık” cevabını verdi. Hülya Avşar’ın son hamlesi şu oldu: “Ama biz ayrılmadan sen sevgili yapmıştın.” Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun 11 yıllık evliliğinin bitmesine Feraye Tanyolaç neden olmuştu.