5053873217 [email protected]

Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak ve Engin Günaydın’ın da aralarında bulunduğu 53 kişinin yargılandığı uyuşturucu davasının 5. duruşmasında mahkeme, 5 tutuklu sanığın tahliyesine karar verirken, dosyayı esas hakkındaki mütalaasını hazırlaması için Cumhuriyet Savcısına gönderdi.

hakan yılmaz yeni diziDuruşmada ilk olarak tanıklar dinlendi. Operasyonu yapan büronun amiri Başkomiser Harun Sever de telekonferans yöntemiyle ifade verdi. Birkaç torbacı grup tespit ettiklerini belirten Sever, torbacı gruplardan birinin Hakan Yılmaz’ın şoförü Ahmet Sağlam olduğunu söyledi. Ahmet Sağlam’ın gün içinde düzenli olarak uyuşturucuyu ünlülere temin ettiğini anlatan Sever, “Ahmet Sağlam gün içinde düzenli olarak uyuşturucu dağıtımı yapıyordu. Hakan Yılmaz’ın arabasını kullandığını özellikle söylüyordu. Bu kendisine bir güven veriyordu. Hakan Yılmaz’ın Ahmet’in faaliyetlerinden haberdar olduğunu zannediyorum” dedi.

Oyuncu Hakan Yılmaz ise, “Bıraksanız sabaha kadar konuşurum ama özet yapacağım. Ben sadece bir oyuncuyum. Ahmet’in beni bıraktıktan sonra ne yaptığını bilmem mümkün değildir. Sabah 07.00’da Ahmet beni sete bırakır. Gece yarısı 02.00’da tekrar eve bırakır. Bazen bu saat 04.00’ı bulur. 18 saat çalışıyoruz. Bu arada Ahmet’i ne yaptığını benim bilmem mümkün değildir. Sette asla kimse uyuşturucu içemez, isteyemez. Biz ezber yapıyoruz. Uyuşturucu içen ezber yapamaz. Ben haftada 120 sayfa ezber yapıyorum” diye konuştu.