5053873217 [email protected]

Leyla ile Mecnun ekibinin yeni dizisi Beş Kardeş ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Beş Kardeş dizisi konusu nedir kimler oynayacak?

Leyla ile Mecnun’un yönetmeni Onur Ünlü’nün Ay Yapım imzasıyla yayınlayacağı yeni dizisi Beş Kardeş’ten ilk görüntüler yayınlandı. Başrollerinde Serkan Keskin, Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Melisa Sözen, Tansu Biçer, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Serkan Kuru ve Serdar Orçin’in yer aldığı Beş Kardeş 2015 Ocak ayında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizide Serkan Keskin Balıkçı Sait’i oynuyor. Beş Kardeş’te balıkçı, imam, otomobil hırsızı, bodyguard ve gazeteci olan ama hayatta tutunamamış 5 kardeşin öyküsü anlatılıyor.

5KARDEŞ

Onur Ünlü’nün senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği dizinin yapımcılığını Ay Yapım – Kerem Çatay üstleniyor. Beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden bir hikaye olan Beş Kardeş, yakında başlıyor!​