5053873217 [email protected]

Neslişah Alkoçlar’ın önceki gün Instagram’da “Soytarıların yüzünü görmek için sirkin bitmesini beklemek lazım” notunu paylaşması akılları karıştırdı. Alkoçlar’ın bu notu, eşi Engin Altan Düzyatan’ın eski aşkı Özge Özpirinççi’ye gönderme olarak yorumlandı.

engin altan düzyatan

Beş yıllık birlikteliğin ardından evlenmeleri beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılan Engin Altan Düzyatan ile Özge Özpirinçci, herkesi şoke etmişti. Ayrılığın ardından Düzyatan’ın Neslişah Alkoçlar’la yeni bir ilişkiye yelken açmasıyla ise dedikoduların ardı arkası kesilmemişti. Alkoçlar ile Düzyatan, Özpirinçci’nin hayranları tarafından topa tutulmuştu. Düzyatan bu konuyla ilgili sessizliğini Hürriyet Pazar’a bozup e “Asıl mağdur benim” dedi.

Düzyatan’ın “Ben, hayatı beyefendi olarak yaşamaya ve etrafımdakilere öyle davranmaya çalışıyorum. Bu yüzden sustum. Yıllarınızı paylaştığınız biri hakkında konuşmak yanlış. Mağdur edebiyatı yapılıyor ve ortada bir mağdur varsa o, ben ve Neslişah’tır. Ortada karşılıklı bitmiş bir ilişki vardı. Yani terk etme ve aldatma yoktu.’ dedi.