5053873217 [email protected]

Yurdal Sert ile İvana Sert arasındaki boşanma davası kızıştı. 2011’de “şiddetli geçimsizlik ve haysiyetsiz hayat sürme” gerekçesiyle boşanmak ve oğulları Kanyon Ateş’in velayeti için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Yurdal Sert, ayrıca eşinin Hatem Yavuz’la aşk yaşadığını iddia ederek 1 milyon lira tazminat istedi.
ivana

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre, Karşı dava açan İvana Sert ise eşinin iftira attığını belirtip oğlunun velayetini istedi. Sert, aylık 100 bin lira “yoksulluk nafakası”, oğlu için aylık 50 bin lira “iştirak nafakası” ve 7 milyon lira tazminat talep etti. 10’uncu duruşmada mahkeme çiftin boşanmasına, oğullarının velayetinin anneye verilmesine hükmetti. İvana Sert’in aylık 100 bin liralık yoksulluk nafakası talebini reddeden mahkeme, 400 bin lira tazminat ve oğluna da aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödenmesine karar verdi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi 400 bin liralık tazminat kararını onarken, 100 bin liralık yoksulluk nafakasını reddetti. İvana Sert’in geçtiğimiz günlerde karar düzeltme talebinde bulunarak tazminatın 7 milyon liraya yükseltilmesi ve yoksulluk nafakasını istemesine Yurdal Sert’ten yanıt gecikmedi.

Aynı daireye başvuran Yurdal Sert, İvana Sert’in evli olduğu dönemde Hatem Yavuz ile gayrimeşru ilişki yaşadığını, ikilinin mailleştiğini, telefonlaştığını ve “Bebeğim sen benim diğer yarımsın” şeklinde sözcüklerin kullanıldığını belirtti. Sert bu ilişkiyi ispatlayan elektronik yazışmalar ve görüntülerin sosyal medyada yayımlandığını kaydetti. İvana Sert’in haysiyetsiz ve sadakatsiz bir yaşam sürdüğünü iddia eden işadamı Sert, kararın deliller incelenmeden verildiğini kaydederek eski eşinin maddi manevi tazminatı hak etmediğini kaydetti.