5053873217 [email protected]

Kanal D’nin sevilen dizisi “Ulan İstanbul”un az sonra ekrana gelecek bölümünde, Karlos ve Yaren’in geçmişiyle ilgili sır perdesi aralanıyor.

Yedi yıl öncesine dönülen sahnelerde Yaren, pavyonda Karlos ile ilk kez sahneye çıkıyor ve ikili “Doktor” isimli şarkıyı söylüyor. 2011 Miss Turkey Güzeli Melisa Aslı Pamuk’un da konuk oyuncu olarak yer alması bu bölümün bir diğer sürprizi.

Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Demet Gül, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, yapımını D Productions’ın üstlendiği sevilen dizisi “Ulan İstanbul”un Pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümünde; Karlos ve Yaren’in geçmişiyle ilgili sır perdesi aralanıyor.

ULAN

Karlos ve Yaren’den “Doktor” şarkısı
7 yıl öncesine dönülen sahnelerde; Yaren, pavyonda Karlos ile ilk kez sahneye çıkıyor ve ikili “Doktor” isimli şarkıyı söylüyor.

Melisa Aslı Pamuk da konuk oyuncu
2011 Miss Turkey Güzeli Melisa Aslı Pamuk’un da konuk oyuncu olarak yer alması bu bölümün bir diğer sürprizi. Ferdi’nin eski sevgilisi Zeynep karakterini canlandıracak olan Melisa Aslı Pamuk, ekibin hayatını fena halde karıştırıyor. “Ulan İstanbul” merakla beklenen yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00′de Kanal D’de!