5053873217 [email protected]

Zorlu Center Raffels Otel’de gerçekleşen etkinlikte Boğaziçi Üniversitesi’nin 97 mezunu olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, “Senin de dikili bir ağacın olsun” diyerek Güney Kampüs’teki ağaçları açık artırmayla sattı.

cem  yılmaz

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen ’Efsanelerle Boğaziçi’ balosu iş, sanat ve siyaset dünyasını buluşturdu. Gecenin sunuculuğunu Boğaziçi Üniversitesi mezunu Jülide Ateş yaparken, 97 mezunu Cem Yılmaz da bağış amaçlı düzenlenen müzayedeyi yönetti.

Yemek Sepeti sitesinin kurucusu Nevzat Aydın ile Cem Yılmaz ile Sunset’te öğle yemeği de açıkartırmayla satışa çıktı.
Gecenin organizasyonuna imza atan Sipahiler +NineZero etkinlik ajansının sahibi Tülin-Kerim Sipahiler, Yemek Sepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın’la Sunset’te yemek için 60 bin lira ödedi. Nevzat Aydın da 60 bin liralık bağış yaptı.

Cem Yılmaz, beş öğrencinin burs bedelini karşılarken, gecenin sunuculuğunu yapan Jülide Ateş 3 bin lira olan tuğlalardan iki adet alarak bağış yaptı.

“İyi yemek yiyin bu yediğiniz yemek 5 bin lira değerinde olacak” diyen Cem Yılmaz, çatal bıçak seslerinden dolayı “Yaradan’a şu anda duacıyım, Allah’tan Ajda Pekkan değilim, yoksa sahneyi terk ederdim” dedi.