5053873217 [email protected]

SON UMUT “The Water Diviner”ın Türkiye promiyeri önceki akşam Zorlu Center PSM’de yapıldı. Birçok davetli gösterim sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Rusell Crowe’un hem yönetmenliğini üstlendiği hem de Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz’la başrolleri paylaştığı “The Water Diviner” (Son Umut) filmi için önceki gün görkemli bir gala yapıldı. Geceye sadece sanat değil, cemiyet ve şov dünyasından da yüzlerce konuk katıldı.

Kırmızı halıda hem basının sorularını yanıtlayan hem de hayranlarına imza dağıtan Russell Crowe, “Öncelikle Türk izleyicilerinin bu filmi görmelerini çok istiyorum. Umarım onları etkileyecektir” dedi. Filmde Ayşe karakterini canlandıran Olga Kurylenko da salona girmeden önce benzer bir açıklama yaptı: “Umuyorum ki Türk izleyicisi bu filmi çok sever çünkü tarafsız bir film oldu.” Filmdeki Binbaşı Hasan rolüyle rol alan Yılmaz Erdoğan, geceye eşi Belçim Bilgin’le katıldı. Erdoğan “Bu filmde rol almam bile bir sürprizken adaylık gelmesi gerçekten çok sevindirici” dedi.

Filmin diğer Türk oyuncusu Cem Yılmaz’ın yorumu ise şöyle oldu: “Sidney’deki galaya katılamamıştım ama burada misafirperverliğimizi en iyi şekilde gösterdiğimizi düşünüyorum. Gala bence çok görkemli oldu.

”Meltem Cumbul’un sunumu sonrası başlayan filmi izleyenler arasında Vuslat Doğan-Ali Sabancı, Arzu Sabancı, Berrin-Olgun Zorlu, Yasemin Ergene-İzzet Özilhan, Selma Türkeş, Menderes Utku, Demet Akbağ-Zafer Çika, Nebahat Çehre, Gonca Vuslateri, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Sinem Kobal gibi birçok ünlü vardı. Çanakkale Savaşı’nın 100. yılında gösterimde olacak film, Türkiye’de 26 Aralık’ta vizyona girecek.