5053873217 [email protected]

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz aylarda Burçin Terzioğlu ile boşanan Yıldırım biten evliliğiyle ilgili; “Benim beklentilerimle onun beklentileri farklıydı” dedi.

MURAT YILDIRIM

İki insan da olgun olabilir, iyi olabilir ama evlilik başka bir şey. Bir şeyler olmaz, bir yerden sonra olmaz. Bizim de mesela öyleydi. Burçin Hanım da (Burçin Terzioğlu) hayata bakış açısı anlamında hiçbir zaman beni üzmemiştir. Benim de onu çok üzdüğüme inanmıyorum. Ama benim beklentilerimle onun beklentileri farklı olabiliyor. Özel hayatımı kimseyle konuşmam. Anneme, babama bile ayrılacağımızı son bir aya kadar söylemedim. Çok saygılı bir şekilde ayrıldık. Hâlâ bir şey olduğu zaman konuşuruz. Evlilik güzel bir şey ama şu anda gündemimde hiç öyle evlilik falan yok.”

Kuran okurum, namaz kılarım… Bazıları diyor ki, “ortalıkta böyle şeyler yapma”… Ya neden? Bu sorulduğu zaman insan gönül rahatlığıyla evet diyebilmeli. İki dakika şurada camiye gidip, namaz kılıp gelirim… Senin onu nasıl yaptığınla alakalı. İyi bir insan mısın değil misin, buna bakarım ben. Sen namazını kıldın mı ettin mi bana ne…

Çocukluğumdan beri tevekküle inanırım. Aileden öyle yetiştirildim. Önemli olan benim ne hissettiğim, niyetimdir. Ve bir başkasının da buna önyargısız bakmasıdır. Gerisi hikâye. Bu hangi din olursa olsun. Başka bir şey için de böyle diyebiliriz.

 

Yeni bir diziye başlıyorum, henüz tam anlamıyla belli değil. Cansu Dere ile beraber oynuyoruz. Fox’ta yayınlanacak… 1940’ta geçiyor hikâye.. Bunu söylediğin zaman dönem dizisi olarak anlaşılıyor ama ben öyle demiyorum. Ön planda yine insan, aşk ve o döneme ait bazı ilişkiler var… Saç, sakal uzatıyorum bu dizi için… 20 yıl dağda yaşayan, askerlere yardım eden ve daha sonra bodyguard olan birini oynuyorum.